Paste gratinate cu masline

Printeaza

Paste gratinate cu masline din: piept de pui, rosii, penne, masline, ciuperci, usturoi, dafin, zahar, sare, piper, cascaval, ulei, coriandru, cardamom.

Ingrediente:Paste gratinate cu masline

  • 2 piepţi de pui
  • 400 g roşii descojite, tăiate mărunt
  • 200 g penne rigate
  • 200 g măsline fără sâmburi, feliate
  • 1 conservă ciuperci feliate
  • 3 căţei usturoi
  • 2 frunze dafin
  • 1-2 linguriţe zahăr brun
  • sare
  • piper
  • 150 g caşcaval
  • ulei
  • coriandru
  • cardamom
  • roşii cherry

 

Mod de preparare:

Fierbi pennele conform indicaţiilor de pe ambalaj şi le pui la scurs. Separat, încingi ulei şi pui la călit usturoiul zdrobit, dafinul, coriandrul şi cardamomul, după gust.

Amesteci şi presari zahărul brut, le ţii 5 minute şi le scoţi din vas. Adaugi, în acelaşi ulei, roşiile, măslinele, pieptul de pui tăiat cubuleţe şi ciupercile scurse, potriveşti de sare şi piper şi pui pennele.

Ungi cu ulei un vas termorezistent, torni compoziţia, presari caşcavalul ras şi dai la cuptorul încins 20 de minute. Le serveşti, dacă vrei, cu roşii cherry.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.