Paste cu masline, ansoa si capere

Printeaza

Paste cu masline, ansoa si capere din: paste, masline, ulei, usturoi, ardei, ansoa, capere.

Ingrediente:Paste cu masline, ansoa si capere

  • 500 g paste
  • 150 g măsline fără sâmburi
  • 3 linguri ulei
  • 2 căţei usturoi
  • un ardei iute uscat
  • 6 fileuri anşoa
  • 500 g roşii conservate
  • 2 linguri capere

 

Mod de preparare:

Se pun la călit usturoiul, ardeiul uscat şi fileurile de anşoa. Se lasă un minut. Se adaugă roşiile, măslinele, caperele şi se lasă să fiarba. Se micşorează focul şi se lasă la fiert 20 de minute.

Se pun pastele la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se scurg pastele, se adaugă peste sosul de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.