Musaca de legume si cabanos

Printeaza

Musaca de legume si cabanos din: cartofi, carnati cabanos, legume mexicane, vinete, rosii, ciuperci, casaval, mozzarella, oua, sare, piper, ulei, ceapa, smantana. fara poza

Ingrediente:Musaca de legume si cabanos

  • 6 cartofi
  • 3 carnati cabanos
  • 450 g legume mexicane (congelate)
  • 2 vinete
  • 4 rosii
  • 500 g ciuperci
  • 150 g cascaval sau mozzarella
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • 3 cepe
  • 350 ml smantana

Mod de preparare:

Ceapa o toci marunt si o pui la calit intr-o cratita. Adaugi legumele mexicane, cabanosul taiat felii, ciupercile spalate si tocate felii. Potrivesti gustul de sare si piper si le lasi circa 15 minute la calit. Separat tai felii subtiri cartofii, vinetele si rosiile. Amesteci ouale batute cu smantana, apoi adaugi in compozitie sare si putin piper, dupa gust.

Ungi un vas jena sau o tava cu putin ulei, adaugi un strat de cartofi, unul de rosii si unul de vinete, pui jumatate din compozitia calită, apoi alt strat de legume felii si restul de compozitie calita. Torni sosul de smantana cu oua deasupra si razi cascavalul. Dai musacaua la cuptor, la foc domol, pentru circa o ora, pana se rumeneste.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.