Mâncărică de cartofi cu cârnati afumaţi

Printeaza

Mâncărică de cartofi cu cârnati afumaţi din: carnati afumati, ceapa, bulion, smantana si sare.

Ingrediente:Retete_15

  • 4-5 bucati carnati afmati
  • 2 cepe
  • 2 linguri de bulion diluat intr-o cana si jumatate de apa
  • 2-3 linguri de smantana
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o toci mărunt şi o pui la călit împre­ună cu cârnaţii tăiaţi cubuleţe. în timp ce acestea se călesc la foc mic, cureţi cartofii, îi tai cuburi si îi laşi în apă rece. După ce s-a înmuiat ceapa, adaugi bulionul desfăcut în apă, cartofii scurşi de apă şi sare.

Dai cratiţa la cuptor, iar după ce s-au înmuiat cartofii, în funcţie de gust, poţi adăuga smântână sau verdeaţă. Dacă alegi varianta fără smântână, serveşti mâncărică alături de salată de varză murată cu ulei şi piper.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.