Mancare de fasole verde cu rosii

Printeaza

Mancare de fasole verde cu rosii 

Ingrediente:Mancare de fasole verde cu rosii

  • 1 kg fasole verde
  • 4 cepe potrivite
  • 500 g roşii
  • verdeaţă
  • ustu­roi
  • 1 pahar ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi fasolea verde, o speli şi o înăbuşi în ulei împreună cu ceapa tocată şi 1 pahar cu apă. Când fasolea este aproape fiartă, adaugi roşiile curăţate de coajă şi tăiate cuburi, apoi câţiva căţei de usturoi tăiaţi felii şi mai laşi pe foc 10 minute. Când o serveşti, presari verdeaţă tocată.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.