Mancare de fasole grasa

Printeaza

Mancare de fasole grasa

Ingrediente:Mancare de fasole grasa

  • 1 kg fasole grasa
  • 3 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 3 roşii
  • 1 legă­tură pătrunjel
  • 3 pahare apă
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curăţăm fasole grasă şi o spălăm. Ale­gem cepe mari şi le tăiem felii subţiri. Le punem la foc într-o cratiţă cu ulei şi lăsăm să se moaie puţin ceapa; apoi adăugăm fasolea tăiată în lung. Ameste­căm şi turnăm trei pahare de apă. Dăm sare şi piper.

Spre sfîrşit adăugăm roşiile şi părunjelul verde. Fierbem mîncarea pînă scade.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.