Mancare cu carnati, muschi tiganesc si pulpa de porc

Printeaza

Mancare cu carnati, muschi tiganesc si pulpa de porc din: carnati oltenesti, carnati de porc, toba, muschi tiganesc, pulpa, ceapa, ulei, bulion, supa de oase, vin, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Mancare_cu_carnati_muschi_tiganesc_si_pulpa_de_porc

  • 80 g carnati oltenesti
  • 80 g carnati de porc
  • 70 g toba
  • 100 g muschi tiganesc
  • 150 g pulpa de porc
  • 200 g ceapa
  • 100 ml ulei
  • 3 linguri bulion
  • 100 ml supa de oase
  • 100 ml vin
  • 10 g patrunjel
  • sare, piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Pulpa de porc, cârnaţii, muşchiul ţigănesc şi toba le tai în cuburi mari şi le căleşti în ulei. La început pui carnea de porc, apoi restul ingredientelor. In uleiul rămas prăjeşti ceapa, apoi torni bulionul şi stingi cu supa de oase.

Adaugi, astfel, în sosul obţinut carnea şi vinul şi condimentezi după gust.Când e aproape gata, presari pătrunjelul tocat mărunt. Mâncarea pandurilor o serveşti caldă, cu pătrunjel tocat.

Mancare cu carnati, muschi tiganesc si pulpa de porc

Mancare_cu_carnati_muschi_tiganesc_si_pulpa_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.