Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde

Printeaza

Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde din: morcovi, fasole verde, vinete, gogosare, rosii, ardei grasi, ulei, sare.

Ingrediente:Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde

  • un kg de morcovi
  • 1/2 kg fasole verde
  • 3 kg vinete
  • 1-2 kg gogoşari
  • 5 kg roşii
  • 2-3 kg ardei graşi
  • un litru ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Toate zarzavaturile (cu ex­cepţia roşiilor şi a cepei) se taie felii sub­ţiri, se sărează şi se lasă deoparte pen­tru aproximativ două-trei ore.

Se căleşte ceapa în ulei, apoi se taie roşiile felii. După ce s-a călit ceapa se aşază zarza­vatul (scurs) într-o cratiţă, în felul urmă­tor: un rând de zarzavat, unul de roşii şi ceapă călită.

Se adaugă ulei şi se lasă la fiert aproximativ două ore. Se ia de pe foc şi se aşază în borcane. Se pune dea­supra ulei.

Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ghiveci de iarna cu carne de porc

Ghiveci de iarna cu carne de porc din: carne de porc, cartofi, bacon, ceapa, morcovi, ardei, dafin, usturoi, ciuperci, boia, sare, piper, ulei, verdeata. Ingrediente: 500 g carne de porc 2-3 cartofi mari 200 g bacon (slăninuţă) 3 cepe 2 morcovi 1 ardei gras roşu 2 ardei graşi verzi 1-2 frunze de dafin 3-4 căţei […]

 

Ghiveci pentru iarna

Ghiveci pentru iarna din: vinete, ardei capia, ceapa, rosii, ardei iute, usturoi, ulei, zahar, piper si sare. Ingrediente: 3 kg vinete 3 kg ardei capia 1 kg ceapa alba 3-4 kg rosii 2-3 ardei iuti rosii 10-12 catei de usturoi 1 l ulei zahar piper sare   Mod de preparare: Taie rondele vinetele, presară sare şi […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.