Ghiveci cu pulpa de vita

Printeaza

Ghiveci cu pulpa de vita din: pulpa de vita, ardei, rosii, ceapa, boia, ou, iaurt, branza.

Ingrediente:Ghiveci cu pulpa de vita

  • 400 g pulpă de vită
  • un ardei
  • 2 roşii
  • o ceapă
  • 4 cartofi boia
  • un ou
  • un pahar iaurt
  • o felie brânză feta
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa şi carnea tăiate cât mai mărunt se pun la călit în două linguri de ulei.

Intr-un vas se pun legumele tăiate şi se stropesc cu ulei. Se adaugă carnea şi ceapa, se presară boia, sare şi piper. Se bate oul, se amestecă cu iaurt şi feta şi se toarnă deasupra ca un capac.

Se lasă la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ghiveci cu pulpa de vita
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.