Garnitura de morcovi si pastarnac

Printeaza

Intr-un vas larg pune 700 g păstârnac, curăţat şi tăiat în patru pe lungime şi 600 morcov, tăiaţi la fel. Adaugă 1 pahar vin alb, 200 ml concentrat de pui, 1 lingură miere, 1 lingură muştar cu boabe întregi şi 25 g unt. Acoperă cu capac şi fierbe înăbuşit 20 min.

Ia capacul şi lasă să fiarbă până când lichidul scade si legumele devin lucioase.

Garnitura de morcovi si pastarnac

Garnitura_de_morcovi_si_pastarnac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.