Friptura de porc suculenta cu cimbru si unt

Printeaza

Friptura de porc suculenta cu cimbru si unt din: muşchi file de porc, unt, cimbru uscat, sare, piper.

Friptura_de_porc_suculenta_cu_cimbru_si_unt

Ingrediente:

  • 1 kg muşchi file de porc
  • 1/2 pachet unt
  • 1 lingură cimbru uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Untul moale se amestecă cu cimbrul uscat. Carnea se unge pe toate părţile cu amestecul de unt.

Se aşază în tava de cuptor, se presară cu sare şi piper si se coace aproximativ 60 de minute.

După ce se înţeapă carnea cu o furculiţă si nu mai iese suc roz din ea, se scoate din cuptor, se acoperă cu folie de aluminiu şi se lasă 10 minute înainte de a o tăia.

Friptura de porc suculenta cu cimbru si unt

Friptura_de_porc_suculenta_cu_cimbru_si_unt

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.