Frigarui de carne tocata

Printeaza

Frigarui de carne tocata din: carne tocata, usturoi, ceapa, bulion, supa de carne, nucsoara, chimen, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g carne tocata amestec
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 3 linguri cu bulion
  • 1 ceasca de supa de carne
  • 1/2 lingurita cu nucsoara
  • 1/2 lingurita de chimen pisat
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Toacă mărunt ceapa şi usturoiul şi amestecă- le bine de tot cu carnea tocată, ca să se omogenizeze. Adaugă bulionul, verdeaţa, sare după gust, nucşoara şi chimenul. Amestecă şi toarnă supa de carne, puţin câte puţin, cât să obţii o compoziţie fină şi nu prea apoasă. Pune beţele de frigăruie în apă. Incinge cuptorul.

Formează chiftele alungite (ca nişte mici mai lungi) cu palmele ude, apoi înfige-le în frigăruie şi strânge un pic de jur împrejur. Pune frigăruile pe grătarul cuptorului (cu o tavă dedesubt), lasă-le 15 de minute, apoi întoarce-le. Serveşte-le cu legume coapte.

Frigarui de carne tocata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.