Friganele cu fragi

Printeaza

Friganele cu fragi din: franzela, sirop de fructe, zahar, oua, zahar vanilat, ulei de masline si fragi.

Ingrediente:Friganele cu fragi

  • 8 felii de franzela
  • 200 ml zeama din compot sau sirop de fructe
  • 3 linguri zahar
  • 2 oua
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 250 g fragi sau coacaze, cirese, visine, capsune – proaspete

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi puţin feliile de pâine în zeama de compot, apoi lăsaţi-le să se scurgă, treceti-le prin ou bătut şi prăjiţi-le în ulei pe ambele părţi. Scoateţi-le pe şerveţele, pentru a absorbi grăsimea de prisos.

Ames­tecaţi fructele alese, fără codiţe, frunze sau sâmburi cu zahărul şi zahărul vanilat şi puneţi pe fiecare felie de pâine câte 1 lingură de fructe.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.