Dulceata de piersici si pepene galben
Printeaza
Dulceata de piersici si pepene galben din: piersici, pepene galben, zahar, suc de lamaie, coaja de lamaie.
Ingrediente :
- 600 g piersici coapte
- 400 g miez de pepene galben copt
- 500 g zahăr
- 300 ml suc de lămâie
- coaja rasă de la 1 lămâie
Mod de preparare:
Tai bucăţele miezul de piersici şi pepenele, adaugi zahărul şi laşi de seară până dimineaţa. A doua zi, pui sucul şi coaja rasă de lămâie şi laşi să dea în clocot la foc puternic, cu grijă, ca să nu se prindă.
Mai fierbi încă 3 minute pe focul mijlociu, amestecând continuu. Spumezi dacă este nevoie si torni dulceata imediat in borcane sterilizate.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- dulceata de piersici cu pepene galben