Dulceata de piersici si pepene galben

Printeaza

Dulceata de piersici si pepene galben

 

Dulceata de piersici si pepene galben din: piersici, pepene galben, zahar, suc de lamaie, coaja de lamaie.

Ingrediente :

  • 600 g piersici coapte
  • 400 g miez de pepene galben copt
  • 500 g zahăr
  • 300 ml suc de lămâie
  • coaja rasă de la 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Tai bucăţele miezul de piersici şi pepenele, adaugi zahărul şi laşi de seară până dimineaţa. A doua zi, pui sucul şi coaja rasă de lămâie şi laşi să dea în clocot la foc puter­nic, cu grijă, ca să nu se prindă.

Mai fierbi încă 3 minute pe focul mijlociu, amestecând continuu. Spumezi dacă este nevoie si torni dulceata imediat in borcane sterilizate.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • dulceata de piersici cu pepene galben

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.