Dovleac pane

Printeaza

Dovleac pane

 Dovleac pane din: dovleac, oua, faina, usturoi, ulei.

Ingrediente :

  • 1 dovleac potrivit
  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi dovleacul de sâmburi şi coajă, îl tai felii de 1 cm grosime pe care le fierbi în apă cu puţină sare timp de 30-35 de minute. Fiert, îl laşi să se răcească într-o strecurătoare. Baţi ouăle cu făina şi pui şi un praf de sare.

Treci feliile de dovleac prin amestecul de ouă cu făină şi le prăjeşti în baie de ulei încins. Le scoţi pe o farfurie cu şerveţele de hârtie care să absoarbă grăsimea.

Cureţi usturoiul, îl pisezi şi-l freci cu ulei până obţii o maioneză pe care o aduci la masă împreună cu dovleacul prăjit.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • dovleac pane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.