Desert de afine

Printeaza

O reteta delicioasa de desert cu: afine, zahar, rom, frisca.

Ingrediente:Desert de afine

  • 500 g afine
  • 1 lingură zahăr
  • puţin rom
  • 250 ml frişcă

 

 

Mod de preparare:

Cureţi afinele şi le pui într- un vas cu zahăr şi rom şi le laşi aşa 1 oră. Scurgi siropul, îl fierbi şi îl laşi să se răcească. După ce s-a răcit, torni siropul peste afine.

Pui afinele în pahare transparente sau în cupe şi serveşti cu frişcă deasupra. Afinele sunt foarte sănătoase şi constituie un desert potrivit atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.