Desert cu coacaze si cirese

Printeaza

Desert cu coacaze si cirese din: cireşe fără sâmburi, faina, coacaze, zahar, oua, unt, praf de copt, lamaie, zahăr pudră cu aromă de vanilie.

Ingrediente:Desert cu coacaze si cirese

  • 300 g cireşe fără sâmburi
  • 250 g făină
  • 100 g coacăze
  • 250 g zahăr
  • 4 ouă
  • 250 g unt
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lămâie
  • 100 g zahăr pudră cu aromă de vanilie pentru decor

 

Mod de preparare:

Freci untul moale şi zahărul vanilat până se albeşte, pui coaja rasă de lămâie, praful de copt stins cu zeama de lămâie şi făina în ploaie. Amesteci bine până se transformă într-un aluat uniform.

Torni aluatul într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu făină, iar deasupra aşezi fructele scurse de zeamă şi tăvălitp prin făină.

Introcfltdi prăjitura în cuptorul bine încălzit şi coci aproximativ 35 de minute. După ce este gata prăjitura şi s-a răcit complet, o tai pătrate si presari pe deasupra zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.