Crochete cu ciuperci şi ton garnitură de cartofi pai

Printeaza

Crochete cu ciuperci şi ton garnitură de cartofi pai

Ingrediente:Crochete cu ciuperci şi ton garnitură de cartofi pai

  • 500 g ton
  • 400 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă
  • 1 /2 lin­gură făină
  • 3 linguri smîntînă
  • 3 /4 pahar lapte
  • 80 g unt
  • 2 ouă
  • pesmet de casă
  • 500 g cartofi, ulei de prăjit

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală, se taie feliuţe şi se sotează în unt cu ceapă tocată, apoi se pun făina, laptele, smîntînă, sarea şi piperul.

Se amestecă cu tonul tăiat mărunt. Cind s-a răcit se formează crochetele şi se dau prin făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc in ulei încins.

Se servesc cu cartofi pai.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.