Cremă de castane cu coniac

Printeaza

Cremă de castane cu coniac din: piure de castane, coniac, zahar pudra cu aroma de vanilie, smantana, ciocolata amaruie.

Ingrediente:Crema_de_castane_cu_coniac

  • 250 g piure de castane neindulcit
  • 2 linguri coniac
  • 2 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 225 ml smantana
  • 50 g ciocolata amaruie

 

Mod de preparare:

Pui piureul de castane într-un castron mare, adaugi coniac şi zahăr pudră, amesteci cu grijă cu un mixer electric sau cu un tel, până ce mix¬tura devine omogenă. Baţi smântână până se leagă puţin, apoi o încorporezi în compoziţia cu piure de castane.

Razi ciocolata şi adaugi jumătate din ea în castron. Pui crema în 4 pahare, presari restul de ciocolată şi ţii paharele 15 minute în frigider, înainte de a o servi.

Cremă de castane cu coniac

Crema_de_castane_cu_coniac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.