Piept de rata cu coniac

Printeaza

Piept de rata cu coniac din: piept de rata, coniac, piper, smantana.

Ingrediente:Piept de rata cu coniac

  • 500 g piept de raţă
  • 6 linguri coniac
  • 400 ml smântână
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Crestează pieliţa în formă de romburi. Prăjeşte în vasul încins, cu pieliţa în jos 7-8 minute. Intoarce şi prăjeşte 4-5 minute. Transferă pe platou, presară sare şi piper.

Scurge aproape toată grăsimea şi pune vasul la foc mic. Toarnă coniacul şi lasă să clocotească 1 minut. Adaugă smăntăna, piperul zdrobit şi piperul verde şi fierbe 1 minut.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.