Cockteil de căpşune cu sampanie

Printeaza

Cockteil de căpşune din: capsune, zahar pudra, sampanie si vin alb dulce.

Ingrediente:cocktail, cocktailuri, cocktailuri savuroase, cocktail delicioase, cocktailuri gustoase

  • 500 g capsune
  • 150 g zahar pudra
  • 700 ml sampanie dulce si 700 ml vin alb dulce

 

Mod de preparare:

Căpşunele se curăţă de codiţe şi se spală. Se scurg de apă, apoi se taie în două sau în patru, dacă sunt mai mari. într-un bol de sticlă se aşază alternativ un strat de căpşune şi unul de zahăr pudră. Se acoperă vasul şi se lasă să stea 2-3 ore. Se toarnă deasupra şampania şi vinul şi se poate servi imediat, în cupe frapate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.