Coaste de miel la cuptor

Printeaza

Coaste de miel la cuptor din: cotlete de miel, mustar, unt, rosii, dovlecel, usturoi verde, patrunjel, rozmarin, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Coaste_de_miel_la_cuptor

  • 2 kg cotlete de miel
  • 2 linguri cu mustar
  • 75 g unt
  • 6 rosii
  • 1 dovlecel
  • 200 ml vin sec
  • 1 legatura cu usturoi verde
  • patrunjel
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Unge cotletele cu muştar şl unt înmuial la temperatura camerei. Adaugă sare piper şi rozmarin. Lasă-le câteva mi­nute la rece, apoi aşază-le într-o tavă termorezistentă. Stropeşte-le cu puţin ulei şi vin, aco- peră-le cu folie şi dă-le la cuptor 45 de minute. îndepărtează folia şi pune roşiile şi rondele de dovlecei de jur îm­prejur. Presară usturoiul verde tocat.

Toarnă restul de vin şi lasă la cuptor 40-45 de minute. Din când în când, stropeşte cu sosul din tavă. Dacă sca­de prea mult, adaugă treptat apă căl­duţă. La final, aromatizează cu pătrun­jel tocat fin, Serveşte friptura fierbinte, alături ae un pahar cu vin roşu.

Coaste de miel la cuptor

Coaste_de_miel_la_cuptor

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata bine coastele de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.