Ciorba de perisoare

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba de perisoare din: cartofi, oase de vitel, ceapa, morcovi, rosie, ardei gras, bors, leustean, patrunjel, sare, carne tocata de vita, ceapa, orez, paine si ou.

Ingrediente:Ciorba de perisoare

  • 5-6 cartofi
  • 1 kg oase de vitel
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • bors
  • leustean
  • patrunjel
  • sare

pentru perisoare:

  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • 2 linguri orez
  • 1 ou
  • 2 felii de paine

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amesteca orezul, carnea, oul, o ceapa tocata fin, un praf de sare si paine inmuiata si stoarsa. Spala oasele si pune-ele la fiert in apa cu sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie.. Dupa o jumatate de ora, scoate oasele din zeama si adauga restul de ceapa si morcovii taiati mai mare.

Lasa sa dea in cateva clocote si pune perisoarele in supa de carne. Cand sunt aproape fierte, adauga cartofii taiati cubulete, rosia si ardeiul gras. La final acreste cu bors.

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.