Ciorbă de untişor

Printeaza

Ciorbă de untişor 

Alegi un castron de frunze de untişor, le speli şi le pui la fiert în apă cu sare. Strecori untişorul şi îl toci fin. Păstrezi zeama rămasă, iar separat căleşti 6-7 fire de ceapă verde tăiată mărunt, le pui în zeama în care a fiert untişorul şi le fierbi din nou.

Presari o legătură de mărar verde tocat, pui untişorul, acreşti după gust cu sare de lămâie, dai ciorba deoparte, o laşi puţin să se răcească şi o dregi cu 2 ouă bătute.

Incoming search terms:

  • ciorba de untisor
  • https://www restaurantedelux ro/ciorba-de-untisor html

1 comentariu

  1. Nu prea inteleg reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.