Ciorba de pastai acrita cu agurida si prune verzi

Printeaza

O reteta de ciorba de pastai galbene, agurida, prune verzi, cartofi, ceapa verde, morcovi, marar si leustean.

Ingrediente :Ciorba de pastai acrita cu agurida si prune verzi

  • 3-4 cartofi
  • 300 g păstăi galbene
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 morcovi
  • 1 mână de agu­ridă (struguri necopţi)
  • 5-6 prune verzi
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură leuştean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, ceapa verde şi morcovii, le tai după cum îţi place şi le pui la fiert în apă cu un praf de sare. Cureţi şi speli păstăile, le tai bucăţi şi le adaugi în oală când zeama clocoteşte.

In acest timp, fierbi agurida şi prunele în vase separate cu apă cât să le acopere. După ce au fiert, le treci prin sită şi cu zeama obţinută acreşti ciorba.

Potriveşti de sare şi piper şi presari verdeaţa tocată.

Ciorba de pastai acrita cu agurida si prune verzi

Ciorba de pastai acrita cu agurida si prune verzi

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu ciorba de pastai

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.