Ciorba de fasole uscata

Printeaza

Ciorba de fasole uscataCiorba de fasole uscata

Ingrediente:

  • 400 g fasole boabe
  • 1/2 kg zeamă de varză
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 1 praz (rădăcina)
  • 1 ceapă
  • pătrunjel frunze
  • piper
  • sare
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Fasolea înmuiată o pui la fiert într-un litru de apă. Schimbi apa o dată, după care pui altă apă şi adaugi şi zarzavatul tocat, foaia de dafin, piperul şi sarea.

Când fasolea este fiartă adaugi zeama de varză fiartă separat. 0 mai laşi să dea câteva clocote, după care presari pătrunjel verde tocat mărunt.

Ciorba de fasole uscata

Ciorba de fasole uscata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.