Ciorba de fasole cu arahide

Printeaza

Ciorba de fasole cu arahide din: arahide, fasole uscata, ceapa, telina, rosii, ulei, sos tabasco, sare si piper alb.

 

Ingrediente:Ciorba de fasole cu arahide

  • 150 g arahide
  • 100 g fasole uscată
  • 100 g ţelină
  • 100 g ceapă
  • 100 g roşii
  • 30 ml ulei
  • 10 ml sos tabasco
  • 20 g sare
  • 2 g piper alb

 

Mod de preparare:

Jumătate din cantita­tea de arahide se macină şi restul se prăjeşte într-o ti­gaie fără grăsime. Fasolea se fierbe în apă cu puţină sare şi se condimentează cu piper şi tabasco.

Ceapa şi ţelina se cură­ţă şi se toacă mărunt, iar roşiile se taie în cubuleţe.

Intr-o tigaie cu ulei în­cins se călesc ceapa şi ţelina, apoi se adaugă arahidele măcinate, cubuleţele de ro­şii, zeama în care a fiert fa­solea şi se fierb pe flacără mică circa 20 de minute.

Când ciorba este fiar­tă, se adaugă boabele de fa­sole şi arahidele prăjite, se mai clocoteşte 2-3 minute, apoi se condimentează du­pă gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.