Ciorbă cu macrou si ciuperci

Printeaza

Ciorbă cu macrou si ciuperci din: macrou, ciuperci, dovlecel, morcovi, ardei rgas, ceapa, rosii, orez, ulei, bors, sare, piper si rozmarin.

Ingrediente:Ciorba_cu_macrou_si_ciuperci

  • 800 g macrou
  • 300 g ciuperci
  • un dovlecel
  • doi morcovi
  • un ardei gras
  • o ceapa
  • 3 rosii
  • 50 g orez
  • 100 ml ulei
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă şi se taie peştişori, morcovii se curăţă şi se taie cubuleţe. Se încinge uleiul, se pun mor­covii şi ceapa, ardeiul, dovlecelul şi ciu­percile tăiate bucăţi mici. Se călesc cinci minute,, se fierb doi litri de apă şi se pun legumei călite.

Se adaugă orezul şi, când totul este aproape fiert, se pun roşiile date pe râzătoare, borşul şi roz­marinul tocat. Se adaugă peştele tăiat bucăţi mici şi se mai fierb zece minute la foc mic.

Ciorbă cu macrou si ciuperci

Ciorba_cu_macrou_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.