Ciorba cu fasole

Printeaza

Ciorba cu fasole din: fasole, morcov, ceapa, patrunjel, marar, leustean, ulei, sare.

Ingrediente:Ciorba cu fasole

  • 500 g fasole boabe
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 legătură pătrunjel, mărar şi leuştean
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Fasolea se alege, se spală şi se pune la fiert în apă cu sare, schimbându-i-se apa de 2-3 ori. Se adaugă morcovul ras. Ceapa tocată mărunt se prăjeşte şi se adaugă după ce fasolea a fiert.

La sfârşit se potriveşte de sare şi se adaugă ver­deaţa tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.