Chiftele din legume cu lapte si cascaval

Printeaza

Chiftele din legume cu lapte si cascaval din: varza, ceapa, paine, oua, smantana, cascaval, lapte, patrunjel, marar, ulei, sare.

Legumele sunt o excelentă sursă de fibre, care ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos și la prevenirea constipației.

Anumite tipuri de legume, precum fasolea și lintea, pot ajuta la reducerea nivelului de colesterol din sânge datorită conținutului lor de fibre solubile.

Datorită conținutului scăzut de calorii și bogăției în fibre, legumele pot contribui la menținerea unei greutăți sănătoase și la gestionarea senzației de foame.

Legumele oferă o gamă variată de vitamine (cum ar fi vitamina A, vitamina C și vitamina K) și minerale (cum ar fi fier, calciu și potasiu), care sunt esențiale pentru funcționarea corectă a organismului.

 

Ingrediente:

  • 1/2 varză mică
  • 1 ceapă
  • 1 felie de pâine
  • 2 ouă
  • 100 g smântână
  • caşcaval
  • lapte
  • pătrunjel si mărar
  • ulei
  • sare

Mod de preparare:

Fierbi varza şi o dai prin maşina de tocat, împreu­nă cu pâinea înmuiată în lapte dulce.

Tai ceapa şi o aureşti în ulei.

Combini ceapa cu varza tocată, adaugi două gălbenuşuri, potriveşti de sare şi pi­per, pui mărar şi pă­trunjel tocat. Adaugi apoi în compoziţie şi albuşurile bătute spumă.

Pe o foaie de nailon presărată cu pesmet, faci chif­tele mici şi le prăjeşti în ulei încins.

Presari chiftelele prăjite cu Gaşcaval, le dai la cuptor pentru 5 minute şi le poţi servi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Chiftele de legume cu branză

Chiftele de legume cu branză din: branza telemea, fasole verde, dovlecei, oua, faina, sare, piper, ierburi de provence. Ingrediente: 100 g brânză telemea 100 g fasole verde tăiată 100 g dovlecei tăiaţi cubuleţe 3 ouă 100 g făină sare piper 1 linguriţă de ierburi de Provence   Mod de preparare: Cureți legumele și le speli. […]

 

Chiftele marinate din legume

Chiftele marinate din legume

Chiftele marinate din legume din: dovlecei, mazare, morcovi, cartofi, pesmet, oua, ceapa, ciuperci, rosii, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 2 dovlecei 1 mână de mazăre 1 morcov 3-4 cartofi noi 2 linguri cu pesmet 2 ouă 2 linguri cu frunze de ceapa verde, tocate mărunt Pentru sos: 1 ceapă 200 g ciuperci tăiate mărunt 2 […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.