Cartofi copti la cuptor cu usturoi
PrinteazaCartofi copti la cuptor cu usturoi din: cartofi, usturoi, condiment vegetal, ulei, rosii, sare.
Poate te intereseaza si:
- Cartofi copti si aromati
- Cartofi copti la cuptor
- Cartofi copti cu spanac si usturoi
- Cartofi copti cu prune si caramel
- 1/1,5 kg cartofi
- 1 căpăţână usturoi
- 1 lingură condiment vegetal
- 2 linguri ulei
- 2 roşii
- sare
Mod de preparare:
Cureţi cartofii, îi tai în două, apoi îi pui într-un vas yena uns cu ulei. Dai vasul la cuptorul deja încins.
Sunt gata când se rumenesc şi se fac pufoşi. Pisezi usturoiul şi îl amesteci cu condiment, adaugi uleiul amestecând continuu, până se face ca o maioneză.
Dai roşiile pe răzătoarea mare şi le pui peste usturoi.
E un sos delicios. Serveşti cartorii calzi, cu sos.
Poate iti place si:
- Cartofi copti cu spanac si usturoi
- Cartofi copti umpluti cu pui si bacon
- Cartofi copti cu bacon
- Cartofi copti cu topping de branza cheddar
- Cartofi copti umpluti cu branza si bacon
Pofta buna!
Imi place reteta de cartofi copti