Reteta zilei: Cartofi copti umpluti cu branza si bacon

Printeaza

Cartofi copti umpluti cu branza si bacon din: cartofi, lapte, unt, smantana, bacon, branza, sare, piper, ceapa verde.

Poate te intereseaza si Cartofi umpluti cu vita si legume

Cartofi_copti_umpluti_cu_branza_si_bacon_25

Cartofi copti umpluti cu branza si bacon

Ingrediente:

  • 8 cartofi
  • 1/4 ceasca de lapte
  • 1 bucata unt
  • 3/4 cana smantana
  • 6 felii bacon, prajit si maruntit
  • 1/2 ceașcă branza rasă
  • sare si piper, dupa gust
  • 2 cepe verzi, feliate

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 150C. Așezați cartofii pe o foaie de copt si coaceti timp de 30-35 de minute.

Cartofi_copti_umpluti_cu_branza_si_bacon_02

Taiati cartofii felii groase. Scoateti miezul, avand grija sa pastrati coaja.

Cartofi_copti_umpluti_cu_branza_si_bacon_09

Amestecati cartofii cu ​​untul și smântâna. Adăugați laptele și se amestecă pana se omogenizeaza.

Cartofi_copti_umpluti_cu_branza_si_bacon_13

Prajiti, maruntiti si adăugați baconul. Adaugati sare, piper și brânză, apoi se amestecă împreună. Gustati și asezonati, dupa preferinta.

Cartofi_copti_umpluti_cu_branza_si_bacon_15

Umpleti cojile cu amestecul de cartofi. Acoperiti cu brânză și coaceti pentru 8 minute.

Cartofi_copti_umpluti_cu_branza_si_bacon_21

Scoateți din cuptor și se lasa sa se odihneasca 10 minute, presarati ceapa verde si serviti.

Cartofi_copti_umpluti_cu_branza_si_bacon_24

Cartofi copti umpluti cu branza si bacon

Cartofi_copti_umpluti_cu_branza_si_bacon_26

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata bine cartofii astia umpluti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.