Cannelloni cu spanac si parmezan

Printeaza

Cannelloni cu spanac si parmezan din: cannelloni, spanac, ceapa verde, usturoi verde, cascaval, parmezan, ou, sare, piper alb, nucsoara, rosii pasate in bulion, rosii cherry, unt.

Ingrediente:Cannelloni_cu_spanac_si_parmezan

  • 1 cutie (400) cannelloni
  • 500 g spanac proaspat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 200 g cascaval
  • 50 g parmezan ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper alb proaspat macinat
  • 1/2 lingurita nucsoara fin macinata
  • 1 borcan (400 g) rosii pasate in bulion
  • 100 g rosii cherry
  • 1 lingura unt sau margarina

 

Mod de preparare:

Cureti ceapa, usturoiul si spanacul. Speli bine spanacul si il oparesti timp de 2 minute, dupa care il scurgi si il tai marunt. Tai marunt ceapa si usturoiul. In tigaia cu unt incins, calesti ceapa si usturoiul, apoi adaugi spanacul. Dupa ce s-au calit, iei vasul de pe foe si lasi legumele sa se raceasca.

Le amesteci apoi cu jumatate din parmezan, cascavalul taiat cubulete si oul batut. Omogenizezi si condimentezi amestecul cu piper si nucsoara dupa gust.

Umpli pastele cu aceasta compozitie, le asezi in tava in care ai pus jumatate din sos, deasupra presari restul de parmezan si torni uniform sosul ramas si rosiile cherry taiate in jumatati.

Acoperi tava cu folie de aluminiu si coci cannelloni in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aproximativ 40 de minute. Servesti imediat cate 3-4 cannelloni calde la o portie.

Cannelloni cu spanac si parmezan

Cannelloni_cu_spanac_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.