Buseuri cu peste si fileuri de ansoa

Printeaza

Buseuri cu peste si fileuri de ansoa

Pentru: 12 persoane

Ingrediente:Buseuri cu peste si fileuri de ansoa

  • 72 buşeuri coapte
  • 7 cutie fileuri de anşoa
  • 750 g peşte de mare
  • 150 g roşii
  • 3 funduri de anghinară
  • boia iute
  • 3/4 păhărel vin roşu
  • cimbru
  • 80 g unt
  • 1 1/2 pahar supă
  • 3/4 lingură faină
  • 3 căţei usturoi

 

Mod de preparare:

Peştele se fierbe (poşează) în puţină supă şi vin roşu, apoi se dă la rece şi se taie bucăţele egale.

In zeama în care a fiert se face un sos suprem cu unt, făină şi smîntînă.

Se mai fierbe 2-3 minute cu usturoiul, roşiile, anghinarea şi fileurile de anşoa, toate tăiate julien. La urmă se pune peştele tă­iat, se umplu buşeurile, se pun căpăcelele şi se servesc fierbinţi (vezi reteta buseuri simple).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.