Bors de rata

Printeaza

 Bors de rata

Ingrediente:Bors de rata

  • 1,200 kg raţă
  • 2 1/2 l apă
  • 1 /2 l borş
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 4 ardei graşi
  • 2 ouă de raţă
  • 1 legătură leuştean
  • 1 păhărel rachiu de fructe de corcoduşe

 

Mod de preparare:

Raţa se spală bine, se pune la fiert cu apă si sare, se spumează şi pe par­curs se pune ceapa (poate să fie şi verde) şi ardeiul tăiat.

Cind este aproape gata se pune şi borşul. Se termină cu ouăle de raţă fierte 10 minute şi tăiate felii in două, leuşteanul tocut şi rachiul.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mai facut bors de rata. Merita sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.