Vrăbioară de vitel cu paste

Printeaza

Vrăbioară de vitel cu paste din: vrabioara de vitel, paste, oua, telemea de oaie, ulei, unt, sare si piper.

Ingrediente:Vrabioara_de_vitel_cu_paste

  • 500 g vrabioara de vitel
  • 600 g paste scurte
  • 4 oua
  • 150 g telemea de oaie
  • 50 ml ulei
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o şi scurgeţi-o bine de apă. Tăiaţi carnea mărunt, presăraţi-o cu sare şi piper şi prăjiţi-o în unt, la foc potrivit spre mare, până când se pătrunde bine şi se rumeneşte pe toate părţile. Fierbeţi pastele în apă cu sare, scurgeţi-le de apa în care au fiert şi amestecaţi-le cu carnea.

Separat, amestecaţi într-un castron ouăle cu brânza dată pe răzătoarea mare, sare şi piper după gust. Puneţi într-o tavă întinsă pastele şi carnea şi peste acestea turnaţi amestecul de ouă şi brânză. Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi la foc mic, până ce se rumeneşte preparatul pe deasupra.

Vrăbioară de vitel cu paste

Vrabioara_de_vitel_cu_paste

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Delicios acest vitel, imi ploua in gura

  2. enache catalina

    paste cu carne de vitel n-am mancat, ma complic cam mult pentru niste paste

  3. Incerc si eu asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.