Varza nemteasca cu sunca

Printeaza

Varza nemteasca cu sunca din: varza alba, unt, sunca, smantana, pesmet, sare.

Ingrediente:Varza nemteasca cu sunca

  • 2 kg varză albă
  • 150 g unt
  • 500 g şuncă
  • 300 g smântână
  • 100 g pesmet
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Se curăţă varza de foile îngălbenite, se spală, se desface în foi şi se opăresc cu apă clocotindă cu sare.

Se tapetează o cratiţă cu unt, se pune un strat de foi gros, unul de şuncă tăiată fideluţă, se stropeşte cu smântână, alt strat de foi de varză, şuncă, smântână, iar deasupra se presară pesmet.

Se dă la cuptor 50 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.