Varza cu carnati si patrunjel

Printeaza

Varza cu carnati si patrunjel din: varza, morcov, vin, ulei, carnati, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Varza_cu_carnati_si_patrunjel

  • o varză albă
  • un morcov
  • 500 ml vin alb sec
  • 50 ml ulei
  • 3-4 cârnaţi
  • câteva fire pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Varza se toacă mărunt, se presară cu sare, se amestecă şi se frământă usor. Morcovul se trece prin răzătoarea cu ochiuri mari impreună cu ceapa tocată mărunt, se pune la călit.

După ce s-a înmuiat ceapa, se adaugă varza presată bine, piperul si se lasă 15 minute la călit, iar apoi se toarnă vinul. Se completează cu apă si se fierbe cu capac.

Se serveşte cu carnati tăiati rondele si rumeniti în tigaie si presărată cu pătrunjel.

Varza cu carnati si patrunjel

Varza_cu_carnati_si_patrunjel

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.