Tort raw-vegan cu fructe de padure

Printeaza

Tort raw-vegan cu fructe de padure din: curmale, alune, migdale, nuci, portocala, vanilie, fructe de padure, miere, lamaie, caju, unt de cocos.

Ingrediente:Tort raw-vegan cu fructe de padure

  • 250 g curmale
  • 100 g alune de pădure
  • 100 g migdale
  • 50 g nuci
  • sucul de la o portocală
  • 1/2 păstaie de vanilie
  • 400 g fructe de pădure
  • 4-5 linguri miere raw
  • suc de lămâie
  • 250 g caju rehidratat
  • 3 linguri unt de cocos

 

Mod de preparare:

Pentru blat, se amestecă 250 g curmale pasate cu alune de pădure, migdale şi nuci măcinate. Se lasă la hidratat 12 ore; apoi se scurge apa de hidratare şi se pasează amestecul de nuci cu sucul de la o portocală şi miezul de la 1/2 păstaie de vanilie.

Pentru cremă, se hidratea-ză boabele de caju 12 ore. Se scurge apa, se adaugă suc de lămâie şi se pasează. Se înglobează fructe pasate, miere şi unt de cocos.

Pe farfurii se aşază mai întâi compoziţia de blat, apoi cea de cremă şi se decorează cu fructe de pădure. Sau se serveşte la pahar!

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.