Tocanita de legume cu peste si curry

Printeaza

Tocanita de legume cu peste si curry din: peste, oua, legume, unt, arpagic, sare, curry.

Ingrediente:Tocanita de legume cu peste si curry

  • 250 g peşte afumat
  • 4 ouă
  • 150 g legume congelate
  • unt
  • frunze de arpagic
  • pătrunjel
  • sare
  • curry

 

Mod de preparare:

Legumele se fierb uşor la foc mic în unt 10 minute.

Peştele se dezosează cu atenţie şi se taie în bucăţele. Sarea se amestecă bine cu ouăle şi curry şi se adaugă peste legumele înăbuşite. Se adaugă frunzele tăiate de arpagic şi pătrunjel.

Bucăţile de peşte se aşează peste amestecul de ou[, care a început uşor să fiarbă în tigaie. Trebuie să avem grijă să nu se prindă nimic de fundul tigăii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.