Tocanita aromata de ceapa

Printeaza

Tocanita aromata de ceapa din: ceapa, ulei, boia, sare, faina, piper, bulion, oua.

Ingrediente:Tocanita aromata de ceapa

  • 6 cepe mijlocii
  • 5 linguri ulei
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă făină
  • 3 linguri bulion de roşii
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi o tai solzişori nu prea subţiri. Le înăbuşi în uleiul fierbinte, turnând periodic câte puţină apă. Când ceapa s-a înmuiat, adaugi boiaua, sare, piper, amesteci şi presari făina pe care o diluezi cu bulionul de roşii.

Laşi să fiarbă pentru 1 minut, după care introduci în vas ouăle, ca să se mai încălzească şi să împrumute arome. Fierbi ouăle tari, le decojeşti şi le tai în sferturi când tocăniţa e gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.