Tiramisu la pahar cu aroma de cafea

Printeaza

Tiramisu la pahar cu aroma de cafea din: mascarpone, smantana, zahar, cafea, piscoturi, cacao, lichior de cafea, rom.

Ingrediente: Tiramisu_la_pahar_cu_aroma_de_cafea

  • 250g de brânză mascarpone
  • 150g de smântână dulce
  • 4 linguri de zahăr
  • 150ml de cafea tare
  • 150g de pişcoturi
  • 2 linguri de cacao
  • 30ml lichior de cafea sau rom

Mod de preparare:

Se bate smântâna cu zahărul, după care se amestecă cu brânza mascarpone. Se înmoaie pişcoturile în cafeaua amestecată cu rom sau lichior de cafea.

In patru pahare se pun pişcoturile înmuiate în cafea şi crema de mascarpone, aşezate în straturi, având grijă ca ultimul strat să fie de cremă.

Se decorează cu cacao şi se serveşte rece, de la frigider.

Tiramisu la pahar cu aroma de cafea

Tiramisu_la_pahar_cu_aroma_de_cafea

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.