Tarta cu somon si spanac

Printeaza

Tarta cu somon si spanac din: aluat foitaj, somon, spanac, smantana, lapte, cascaval, oua, unt, sare, piper.

Ingrediente:Tarta cu somon si spanac

  • un aluat de foitaj
  • 200 g somon proaspăt
  • 350 g spanac
  • 250 ml smântână de gătit
  • 250 ml lapte
  • 125 g brânză sau caşcaval
  • 3 ouă
  • 25 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spanacul bine scurs se căleşte într-o tigaie cu unt topit, pentru a-l face cât mai uscat. Se taie peştele bucăţi cât o înghiţitură. Ouăle se bat foarte bine.

Peste ouă se pun laptele şi smântână, se amestecă, se pune brânza şi se potriveşte gustul de sare şi piper.

Aluatul se aşază în forma de copt, se înlătură surplusul, se pun spanacul şi peştele, se toarnă amestecul de ouă şi se lasă 35 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.