Tartine cu somon fume si ridichii

Printeaza

Tartine cu somon fume si ridichii din: somon fume, mascarpone, ceapa, lamaie, sare, piper, patrunjel, salata verde, ardei iuti, ridichi.

Ingrediente: Tartine cu somon fume si ridichi

  • 7 felii de somon fume
  • 2-3 linguri de mascarpone
  • câteva fire de ceapă verde (sau ceapă uscată)
  • puţină zeamă de lămâie
  • sare
  • piper
  • pătrunjel tocat
  • câteva frunze de salată verde
  • doi ardei iuţi
  • două legături de ridichi

 

Mod de preperare:

Mixăm 6 felii de somon cu crema mascarpone, 6 ridichi şi zeama de lămâie. Adăugăm ceapă tocată şi pătrunjel tăiat mărunt, sare şi piper după gust. Tartele se umplu cu această cremă.

Se ornează cu bucăţi de somon, frunzuliţe de salată tăiată mărunt şi ceapă verde.

Pe platou se aşază felii de ridiche, pe deasupra cărora se pun felii subţiri de ardei iute, pentru cine preferă tartinele picante. Este un preparat simplu, care se prepară in maximum 15 minute.

De asemenea este rafinat, dar trebuie servit imediat, deoarece tartele se umezesc foarte repede.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.