Tarta cu avocado

Printeaza

Tarta cu avocado din: migdale, nuca de cocos, curmale, apa, ulei de ocos, avocado, sirop de agave, zeama de limeta, extract de vanilie, stevia, unt de cocos, coaja de limeta.

Ingrediente:Tarta_cu_avocado

  • o treime de cana de migdale
  • un sfert de cana de carne de nuca de cocos
  • 2 curmale fara samburi
  • o lingurita de apa
  • 6 linguri de ulei de cocos
  • 2 fructe de avocado
  • 6 linguri de sirop de agave sau miere
  • jumatate de cana de zeama de limeta
  • o lingurita de extract de vanilie
  • 4 picaturi de stevia
  • 4 linguri de unt de cocos topit
  • coaja rasa de limeta

 

Mod de preparare:

Măruntiti migdalele într-un robot de bucătărie şi adăugaţi “carnea” de nucă de cocos, curmalele şi apa. Mixaţi până de transformă într-o pastă. La final, adăugaţi o linguriţă de ulei de cocos. Presaţi într-o formă de tartă şi puneţi deoparte.

Amestecaţi fructele de avocado, siropul de agave, zeama de limetă, extractul de vanilie şi stevia până se transformă într-un piureu. Adăugaţi uleiul rămas, untul de cocos şi coaja de limetă. Incorporaţi, turnaţi peste aluatul din forma de tartă si dati la frigider peste noapte.

Tarta cu avocado

Tarta_cu_avocado

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Ce verde e tarta asta :))

  2. E buna? a incercat-o cineva?

  3. N-am incercat, dar arata bine 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.