Supa de miel cu legume

Printeaza

Supa de miel cu legume din: carne de miel, supa de miel, ulei, praz, morcovi, telina, supa clara de miel, patrunjel.

Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc.

De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.

Carnea de miel este, de asemenea, destul de grasă, ceea ce poate fi un lucru bun sau rău, în funcție de preferințele și nevoile nutriționale ale fiecărei persoane.

retete

Ingrediente:

  • 300 gr carne de miel, fiarta si maruntita
  • 200 ml supa de miel
  • 2 linguri ulei
  • 1 praz, tocat
  • 2 morcovi, tocati
  • 1 tija telina, tocat
  • 1 pastarnac, tocat
  • 1.2 l supa clara de miel
  • 4 linguri patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul intr-o oala, gatiti prazul, morcovii, telina si pastarnacul pentru 5-10 minute.

Adaugati supa.

Aduceti la fierbere, acoperiti si gatiti 40-45 de minute.

Serviti cu patrunjel.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Supă cu carne de capră şi tarhon

Supa de miel cu orez

Supa de miel cu orez din: carne de miel, unt, ceapa, rosii, usturoi, orez, verdeata. Ingrediente: 800 g carne de miel 100g unt o ceapă 4 roşii 3 căţei usturoi 2 litri apă 3 linguri suc de lămâie 100 g orez 50 g făină verdeaţă, după gust sare   Mod de preparare: Carnea se trece prin […]

 

Supa de miel cu usturoi 

Supa de miel cu usturoi 

Supa de miel cu usturoi din: carne de miel, unt, ceapa, rosii, usturoi, orez, verdeata. Ingrediente: 800 g carne de miel 100g unt o ceapă 4 roşii 3 căţei usturoi 2 litri apă 3 linguri suc de lămâie 100 g orez 50 g făină verdeaţă, după gust sare   Mod de preparare: Carnea se trece prin […]

 

Supa crema de telina cu nucsoara si piper alb

Supa crema de miel cu legume

Supa crema de miel cu legume din: oase de miel, ceapa, morcovi, varza, fasole, usturoi, unt de arahide, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg oase de miel 250 g ceapă 250 g morcovi 250 g varză 250 g fasole 1-2 (chiar şi 3) căpăţâni usturoi 4 linguri unt de arahide sucul de la 1 lămâie […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.