Supa de rosii cu perisoare si zarzavat

Printeaza

Supa de rosii cu perisoare si zarzavat din: carne de porc, ou, făină, zarzavat pentru supă, suc de roşii, zahăr, sare, piper măcinat.

Supa de rosii cu perisoare si zarzavat

Ingrediente:

  • 1/4 kg carne de porc
  • 1 ou
  • 1 lingură de făină
  • 1 legătură de zarzavat pentru supă
  • 1/2 l suc de roşii
  • 2-3 linguri de zahăr
  • sare
  • piper măcinat

Mod de preparare:

Se macină carnea, se pune sare, piper şi un ou. Dacă amestecul este moale, se adaugă făjnă.

Cu mâna udă se formează perişoare mici, care se aruncă în apa sărată, aflată în fierbere, în care s-a pus zarzavat, ca şi în supa de carne.  Se fierbe până ce zarzavatul se înmoaie.

Atunci se adaugă sucul de roşii sau pastă de roşii diluată cu apă, astfel încât supa de carne şi sucul de roşii să fie aproximativ în cantităţi egale. Se adaugă zahăr după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.