Supa de cod cu lapte de cocos

Printeaza

Supa de cod cu lapte de cocos din: fileuri de cod, vin, ulei de masline, ceapa, lapte de cocos, apa, tarhon, patrunjel, praz, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_cod_cu_lapte_de_cocos

  • 800 g fileuri de cod
  • 300 ml de vin alb
  • 2 linguri de ulei de masline
  • o ceapa tocata
  • o cana de lapte de cocos
  • 4 cani de apa
  • o lingura de tarhon proaspat tocat
  • o legatura de patrunjel tocat
  • un praz feliat subtire
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Preîncălziti cuptorul la 200 grade Celsius. Sotafi ceapa şi prazul în ulei de măsline până se înmoaie. Săraţi şi piperaţi bucăţile de cod pe ambele părţi, adăugati-le în vasul cu ceapă cu vinul şi apa şi fierbeti până se înmoaie, aproximativ 7 minute.

Scoateţi codul din tigaie şi împărtiti-l în bolurile de servire. Adăugaţi la supă laptele de cocos, restul de ulei, tarhonul şi pătrunjelul. Amestecaţi şi potriviţi de sare şi piper. Turnaţi în boluri peste cod şi serviţi fierbinte.

Supa de cod cu lapte de cocos

Supa_de_cod_cu_lapte_de_cocos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.