Supa-crema de dovleac cu morcov si cartof

Printeaza

Supa-crema de dovleac cu morcov si cartof din: dovleac, morcovi, cartofi, usturoi, ceapa, lapte, supa de pui, ueli, smantana, patrunjel, sare, piper, nucşoară.

Supa_crema_de_dovleac_cu_morcov_si_cartof

Ingrediente:

  •  un kg dovleac
  •  500 g morcovi
  •  2 cartofi
  •  un căţel usturoi
  •  o ceapă
  •  500 ml lapte
  •  500 ml supă de pui
  •  o lingură ulei
  •  100 ml smântână
  •  pătrunjel
  •  sare
  •  piper
  •  nucşoară

Mod de preparare:

 Se curăţă si se taie cuburi dovleacul, cartofii si morcovii rondele. Ceapa se căleşte în ulei, se adaugă leguypele, apoi usturoiul.

Se pun supa şi laptele şi se lasă la fiert 30 de minute. Se mixează totul, se potriveşte de sare, piper si nucşoară si se aduce la masă cu smântână si pătrunjel.

Supa-crema de dovleac cu morcov si cartof

Supa_crema_de_dovleac_cu_morcov_si_cartof

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.