Suberec cu pui

Printeaza

Suberec cu pui din: piept de pui, apa, ceapa, sare, piper, faina.

Ingrediente:Suberec_cu_pui

  • 1 kg piept de pui
  • 1/2 l apa
  • 2 cepe mari
  • sare
  • piper
  • 1 1/2 kg faina

 

Mod de preparare:

In apa calduta, pui 1 lingurita cu sare si amesteci. Adaugi faina intr-un castron mai mare, pui apa cu sare si framanti un aluat potrivit de tare. Lasi coca sa se odihneasca o jumatate de ora. Dai ceapa prin masina de tocat cu pieptul de pui si condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Tai bucatelele de aluat, cat o nuca, pe care le rotesti intre palme.

Procedezi astfel cu tot aluatul. Iei fiecare bila si intinzi o foaie cu diametrul de 15-20 cm. Ungi foile cu carnea de pui pregatita in prealabil, le pliezi si le tai cu cutitul de pizza pe margini, cam 3 mm. Prajesti fiecare suberec pe ambele parti in ulei incins.

Suberec cu pui

Suberec_cu_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.